середа, 4 листопада 2009 р.

В Тарасівській ЗОШ відбувся районний семінар вчителів інформатики

28.10.2009р. у Тарасівській ЗОШ відбувся районний семінар інформатиків.

Порядок денний:
1.Підготовка та проведення I та II етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Проведення районного конкурсу комп’ютерної графіки.
Петровська Н.Г. – методист районного ІМЦ –доповіла про підготовку та проведення І, ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Всі школи отримали однакові завдання з інформатики і вже повинні були провести шкільну олімпіаду. Методист зупинилася на підготовці проведення районного конкурсу комп’ютерної графики, оскільки цей конкурс запроваджується вперше в нашому районі. Повідомила дату, час та місце проведення районної олімпіади, звернула увагу на те, що необхідно вчасно подати заявку з учасниками та обов’язково вказати середовище програмування та середовище створення малюнків.
2. Кабінет інформатики і його документація.
Полушина І. В. – вчитель інформатики Тарасівської ЗОШ докладно зупинилася на документації, що повинна бути в наявності у кожному кабінеті інформатики.
3. Використання тестових програм для перевірки базових знань з інформатики.
Ярошенко Р.В. – вчитель інформатики Тарасівської ЗОШ доповів про використання тестових програм для перевірки базових знань з інформатики. Вчитель дуже цікаво та доступно поділився своїм досвідом використання тестів.
4. Відбувся конкурс Web-сайтів навчальних закладів Києво-Святошинського району.
Результати:
Перші місця отримали
Києво-Святошинська районна класична гімназія (серед гімназій)
Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (серед ЗОШ)
РЦ еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (позашкілля)
Вітаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар