вівторок, 16 листопада 2010 р.

Зверніть увагу! Інформація про освітню соціальну мережу «Щоденник.ua»

КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
В І Д Д І Л О С В І Т И

03170, м.Київ-170, вул. Янтарна , 12 тел. 450-04-91 , 5-54-27

«16» листопада 2010р.

Директорам загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних навчальних закладів Києво-Святошинського району

Інформація про освітню соціальну мережу «Щоденник.ua»

Згідно листа, що надійшов на ім’я керівника відділу освіти, доводимо до вашого відома, що товариство з обмеженою відповідальністю «Щоденник.ua» надає можливість впровадження в освітній процес шкіл Києво-Святошинського району безкоштовного сучасного комунікаційного проекту – освітньої мережі «Щоденник.ua» (www. shodennik.ua).

Метою комунікаційного проекту – освітньої мережі «Щоденник.ua» є надання можливостей вільного доступу до освітніх матеріалів для учнів та вчителів. Учні мають можливість використовувати сучасні джерела отримання знань в тій формі, яка для них максимально зрозуміла і зручна.

«Щоденник.ua» має безліч функцій, які не вимагають наявності адміністратора системи в школах, а саме: відкритий сайт школи, створення електронного журналу, електронного щоденника, дозволяє створювати розклад уроків, доступ дітей до електронної бібліотеки, дистанційне навчання, функції спілкування, групи за інтересами, обмін досвіду між вчителями, конкурси для дітей, олімпіади, матеріали для підготовки до іспитів та ЗНО.

Освітня соціальна мережа «Щоденник.ua» отримала рекомендації Інституту інноваційних технологій та змісту освіти, який провів незалежне дослідження, в результаті якого «Щоденник.ua» визнаний найбільшим функціонально повним та зручним проектом для використання серед українських освітніх ресурсів.

Просимо з цією інформацією ознайомити вчителів інформатики, класних керівників та вчителів-предметників, батьків та учнів.

Більш детальну інформацію ви можете отримати за адресою:

ТОВ «Щоденник», ЄДРПО 36924038, Київ, вул. Дмитріївська 18/24.

Тел./факс: (044) 4820827

www. shodennik.ua

електронна адреса: team@shodennik.ua

Директор Ходорковський О.А.



Інформацію підготувала методист РМЦ Петровська Н.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар