четвер, 1 листопада 2012 р.

Районний семінар

Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3
Про організацію та проведення конкурсу «Вчитель року» повідомила методист PМЦ Петровська Н.Г ., яка зупинилася на підготовці та проведені  II етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики та конкурсу «Комп’ютерної графіки», конкурсу «Бобер».



 Мякенька Т.М. – вчитель інформатики Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 – цікаво і наглядно провела майстер-клас по темі «Основи алгоритмізації та програмування» в середовищі Delphi.




Ошийко Т.М. – вчитель інформатики Хотівського НВК –  представила задачі з використанням розгалуження та циклів в Delphi. (Майстер-клас). 
Всі активно розв'язували задачі.



 Майстер-клас - чудова форма обміну досвідом!
 Дякуємо за плідну роботу! Успіхів всім! Особлива подяка Ошийко Т.М. та  Мякенькій Т.М. 
Тканко А.В. – інженер по обслуговуванню комп’ютерної техніки відділу освіти Києво-Святошинської РДА –  зробив огляд комп’ютерної техніки в шкільних закладах району, підкреслив необхідність наявності Картки обліку комп’ютерної техніки для кожного ПК, а також використання тільки ліцензійного ПЗ; зупинився на виконанні закону про «Захист суспільної моралі»   в школах та наголосив на відповідальності по цьому питанню.  Проінформував про організацію конкурсу веб-сайтів.

Немає коментарів:

Дописати коментар