неділя, 6 грудня 2015 р.

Вітаємо!

Картинки по запросу 6 грудня 2015

        6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з'явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».        Зазвичай, у цей день всіх солдатів строкової та контрактної служби, а також офіцерський склад вітає президент країни та міністр оборони.
         Формально українська армія була заснована в 1991 році — після розпаду Радянського Союзу. Протягом двох десятиліть велося постійне реформування армії країни, оскільки Збройні Сили України завжди прагнули до інтеграції в європейське демократичне співтовариство та військово-політичний блок НАТО.


*******************************************************************************************

Конкурс «Година коду» для вчителів, бібліотекарів та громадських активістів




Незабаром стартує глобальна ініціатива #ГодинаКоду в рамках тижня комп’ютерних наук.
«Година Коду» є глобальним заходом, який залучає десятки мільйонів учнів у більш, як 180+ країнах світу. Кожен може організувати заходи в рамках «Години Коду».
https://www.youtube.com/watch?v=mFPg96gdPkc
В Україні відзначення цієї подіі буде проходит з 7 по 13 грудня 2015 роук за ініціативи компанїї «Майкрософт Україна» та «Фонду Brainbasket».
Компанія «Майкрософт Україна» запрошує приєднатися до вебінару для вчителів, бібліотекарів та громадських активістів 2 грудня 2015 о 15:00 за посиланням http://bit.ly/1HkJVxV

Немає коментарів:

Дописати коментар