вівторок, 22 лютого 2011 р.

Семінар інформатиків

22 лютого в ЗОШ Софіївської Борщагівки відбувся районний семінар вчителів інформатики,  який відкрила методист РМЦ Петровська Н.Г. 
На семінар був запрошений інженер по обслуговуванню комп'ютерної техніки Відділу освіти Києво-Святошинської РДА Тканко А.В., який доповів про можливість використання програм-фільтрів для безпечного пошуку в Інтернеті і зупинився на виконанні  Закону України "Про захист суспільної моралі".


Вчитель інформатики Соф. Борщагівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сергієнко О.А. зупинився на використанні K9 WEB protection - програмі для блокування несанкціонованого WEB-контенту.


Вчитель інформатики НВО "Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - дитячий садок" Михащук М.В. повідомила про програму "Кібер-НЯНЯ" (завантажити), що надає психологічний захист дітям при роботі в мережі Інтернет.




Вчитель інформатики Вишнівської ЗОШ  №4  Мякенька Т.М. повідомила, що можна використовувати програму "Інтернет-Цензор" (file://localhost/C:/DOCUME~1/Admin/LOCALS~1/Temp/internet_cenzor-1.html), для контроля діяльності в мережі.

Немає коментарів:

Дописати коментар