неділя, 10 квітня 2011 р.

Відбувся семінар




                                    
Слухали:
1.      Петровську Н.Г. – методиста РМЦ – яка зупинилася на особливості проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2010/2011 навчальному році. Державна підсумкова атестація з інформатики проводитиметься у письмовій формі за навчальним посібником «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас» (авт. Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г., Войцеховський М.О., Проценко Т.Г. – К.: Освіта, 2011) або усно за білетами. Державна підсумкова атестація з інформатики проводитися за завданнями посібника «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 11 клас» (авт. Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г., Войцеховський М.О., Проценко Т.Г. – К.: Освіта, 2011).
  1. Тканко А.В. – інженера по обслуговуванню комп'ютерної техніки Відділу освіти Києво-Святошинської РДА – , який розповів про стан виконання Закону України «Про захист суспільної моралі» і виконанні рішення попереднього засідання РМО з цього питання в нашому районі.
3.      Олексійчук Л.Е. – керівника РМО – яка розповіла про використання ІКТ в освіті та результатах впровадження Державної програми “Інформаційні та комунікаційні технології в освіті і науці” на 2006-2010 роки в Києво-Сятошинському районі. Представила  презентацію.
  1. Петровську Н.Г. – методиста ІМЦ – що доповіла про перелік програмно-педагогічних засобів, які мають гриф МОНУ, а також інноваційний проект МОН та молоді і та спорту «АльфанетШкола». Декілька шкіл нашого району вибрані пілотними: Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Боярська класична районна гімназія, Музичанська ЗОШ І-ІІІ ст.


Немає коментарів:

Дописати коментар